Eteriske oljer kan stoppe kreft i egne spor

Essential Oils Stop Cancer In Its Tracks

Source: Eteriske oljer kan stoppe kreft i sitt eget spor

«Oversatt med hjelp av google’s oversetter!»

16 juni 2015 av JOE Battaglia

Selv forskere gjenkjenner nå kraftmidler som finnes i noen essensielle oljer, som kan stoppe at kreft sprer seg, og som instruerer kreftceller til å lukke seg ned. Deres sykdomsforebyggende evnen er ikke lenger i tvil, spesielt for kreft.

En sunn kropp, fra topp til tå, har typisk en frekvens som spenner fra 62-78 MHz, mens sykdommer begynner ved 58MHz. Under noen tester med frekvens og frekvensen av essensielle oljer ble det målt at: Holde en kopp kaffe droppet en manns frekvensen fra 66 MHz til 58 MHz på bare tre sekunder. Det tok tre dager for hans frekvens for å gå tilbake til det normale.

Andre studier viser at: Negative tanker redusere vår frekvens i gjennomsnitt 12 MHz. Positive tanker hever vår frekvens i gjennomsnitt på 10 MHz. Studier av noen av de mest populære essensielle oljer som er i bruk, som for eksempel mynte, ingefær, sitron, grapefrukt, jasmin, lavendel, kamille, timian, rose, og kanel; forskere forsøkte ut med hvordan disse oljene kan bekjempe kreft. De gjorde det ved testing av antibakteriell styrke, så vel som in vitro toksikologi mot humane cancercellelinjer.

Bruce Tanio, av Tainio Teknologi og leder av Department of Agriculture ved Eastern Washington University, har utviklet en kalibrert Frequency Monitor (CFM) som har blitt brukt for å måle frekvenser av essensielle oljer og deres effekt på menneskelige frekvenser når den brukes til kroppen.Essential Oils laboratorium bruker en CFM, og en annen er plassert ved Johns Hopkins University, hvor den brukes til å studere frekvens i forhold til sykdom. «Kreft starter når DNA koden i cellens kjerne blir skadet», sier immunolog Mahmoud Suhail. Det virker noen essensielle oljer har en re-set funksjon. Den kan fortelle cellen hva som er riktig DNA-koden skal være.

Må være av Therapeutisk kvalitet.

Det er nok av essensielle oljer som selges, men de fleste er av dårlig kvalitet. Syntetisk produsert og fortynnet med alkohol og andre tilsetningsstoffer. For å være effektiv må en kun bare bruke 100% eteriske oljer ren terapeutisk karakter kvalitet, ellers vil du ikke få de helse messige fordelene og i tillegg må du endre kombinasjonen hver uke med de rette proporsjonene til hver av oljer.

Robert O. Becker, MD, forfatter av boken, The Body Electric bekrefter at menneskekroppen har en elektrisk frekvens og så mye om en persons helse kan bestemmes av den.Nikola Tesla sier at hvis du kunne eliminere visse utenfor frekvenser som blandet seg inn i kroppen vår, ville vi ha større motstandskraft mot sykdom. Dr. Otto Warburg var en to-tiden Nobelprisvinner og vinner av Nobels fredspris for kreftforskning, for å oppdage at menneskelige celler har en elektrisk spenning.

Utover tvil, kan visse frekvenser hindre utvikling av sykdom og andre frekvenser ville ødelegge sykdommer. Stoffer som gir høyere frekvens vil ødelegge sykdommer lavere frekvens.

Terapeutisk karakter eteriske oljer begynner på 52 MHz, og går så høyt opp som 320 MHz! For eksempel: Rose 320 MHz, Helichrysum 181 MHz, Virak 147 MHz, Raven 134 MHz, lavendel 118 MHz, Myrra 105 MHz, tysk kamille 105 MHz, Juniper 98 MHz, sandeltre 96 MHz, Angelica 85 MHz, peppermynte 78 MHz

Mange helbredende evner.

Brystkreftceller blir for det meste ødelagt av kanel, timian, kamille og jasmin olje, med kamille dreper den opptil 93% av dem in vitro. Enda mer effektiv var timian olje, noe som førte til en 97% kill rate av de MCF-7 brystkreftceller.En annen studie publisert i tidsskriftet tekniske planter og produkter funnet at kamille olje har kraftige antioksidant egenskaper. Forskningen, evaluere 11 essensielle oljer, inkludert lavendel, timian, vintersar, rosmarin, salvie, peppermynte, fransk estragon, bitter og søt fennikel, og fant ut at romersk kamille hadde den høyeste antioksidant aktivitet.

Virak Olje – En kreftcelle dreper.

«Virak skiller ut «hjernen» i i en kreftcelle – kjernen – fra ‘legemet’ – cytoplasma, og stenger kjernen for å stoppe det gjengivelse ødelagte DNA-koder «, sier Dr.Suhail. Virak olje er effektiv fordi den inneholder monoterpener, forbindelser som har den evne til å bidra til å utrydde kreftceller ved utbruddet av deres utvikling, samt deres progresjon stadier, noe som gjør det ideelt for dem som oppdager sin kreft uavhengig av når den er funnet.


Arbeidet med virakolje kan revolusjonere behandlingen av kreft. Foreløpig behandling i dag er med kjemoterapi og operasjon. Onkologer gir kjemoterapi for å behandle området rundt en svulst med å drepe kreften, men som også dreper friske celler, og svekker dermed pasienten.

Behandling med virakolje vil i følge Dr. Suhail kunne utrydde kreftcellene alene og la andre leve. «Det er 17 aktive ingredienser i røkelse med den essensielle oljen,» sier Dr. Suhail Det finnes mange historier om personer med kreft og degenerative sykdommer og deres erfaringer med å bruke eteriske oljer, et sted er pålinken; Budwig sentrum under er ett lite utdrag.

Terminal leverkreft.

En kvinne i Long Beach, sa til mannen sin at nå fikk han ordne sakene vedrørende arv. Hans leverkreft hadde vokst så mye at svulstene var altfor stor for kirurgisk fjerning. Han fikk beskjed om at han hadde seks måneder igjen å leve. Kvinnen ble introdusert med hvilken kraft 100% ren virak olje har kort tid etter diagnosen. Hun smurte det lokalt over hans lever og ga under hans tunge daglig. På deres neste besøk med sin lege, oppdaget de at hans svulster ble mirakuløst mindre. De fortsatte å bruke virakolje. En stund etter hadde hans svulster krympet så mye at hans lege avtalte kirurgi. Kreften ble fjernet, og de tar ut 3/4 av leveren hans. I dag er han i god helse og nyter livet med sin vakre kone og familie.

Fem år gammel med kreft i hjernen.
En fem år gammel jente med kreft i hjernen, det ble brukt bare en dråpe virakolje , og vekslet den med en dråpe sandeltre, smurt under av hennes føtter, sammen med lavendel brukt på håndleddene hennes og det har hjulpet. Nå er hun i helt perfekt helse .. !!

Blærekreft.

Når Jackie Hogan ble diagnostisert med en sjelden blærekreft, hun ble informert av legene om at de måtte til slutt få hennes blære fjernet. Hun oppdaget en artikkel om den helbredende evnen av virak olje, som University of Oklahoma forskere har funnet, spesielt i forbindelse med virak olje, har egenskaper som dreper kreftceller. Så effektive er viraken oljen som ekspertene sier, «Virak essensielle oljen kan representere en kandidat på en voksende liste av naturlige forbindelser selektivt utrydde kreftceller.

Lungekreft 4 – metastaser til skjelettet, ryggrad, ribbe, hofter, bekken.

En mor hadde ondartet svulster i lungene hennes, og det hadde spredt seg til ryggen, hennes bein, ribbeina hennes, skuldrene, hoftene og bekkenet. Hun startet behandling med eteriske oljer. Fire måneder senere, var hun positiv blomstrende og hennes sykdoms kreftceller ble raskt døende. Hun var hjemme og gjorde hagearbeid og planla å dra på ferie. Syv måneder etter at hun ble fortalt av legene at hun ville dø fra henne stadium 4, Er hun ved etter uttalelser fra legene at hun ved god helse og ikke mer kreft. Bebe anbefaler: Virak: ta hver 2-3 timer daglig, både lokalt ved berørte områder og nederst på føttene. Hvis du kan, ta en dråper under tungen, som er enda bedre.

Benmarg  Degeneration.

Ellen ble diagnostisert med benmargs degenerasjon og polyscithemiarubravera. «Etter 3 måneder er mine blodprøver som viser massive forbedringer plasserte de fleste markører i normalområdet! Jeg har ikke måttet gjøre to av de siste 3 phlebotomies at jeg har hver annen uke, og nå er hver måned eller lenger! Jeg har følelsen som jeg har vunnet en million dollar og ser ikke ut som jeg er på dødens dør! Har disse oljene og har tro på at dette vil fungere. Det gjør jeg.

Brystkreft.

Jeg brukte virak olje for å beskjempe en brystsvulst. Da jeg gikk for kirurgi, kunne de ikke finne noen spor av kreft! Jeg hadde en brystsvulster i februar og hadde det fjernet, og jeg bruker oljer. Jeg smurte virakolje og sitrongressolje på brystet mitt hver eneste dag og tok urte kosttilskudd. Jeg hadde min 6 måneders sjekk hos legen i forrige måned, og han sa alt så bra ut. Ikke mer kreft! For meg vil jeg aldri gjøre kjemoterapi eller stråling igjen, bivirkningene gjør at en føler seg dårligere. Han var veldig overrasket over at jeg så så bra ut etter behandlingene.

Livmorhalskreft.
Min gode venn bare ringte for å fortelle meg at hun fant ut at søsterens livmorhalskreft kom tilbake for andre gang. Det var planlagt i dag, for å få livmoren fjernet. Da hun fant det ut, sendte hun søsteren hennes skogstjerne og virak olje. Hun instruert moren til å sørge for at hun brukt den skogstjerne og virak på bunnen av føttene hver 3 til 4 timer både for smerten og sammen med å smøre inn direkte på magen hennes .. Etter en uke, viste det fortsatt syke celler i blodprøvene hennes. I dag [Bare mindre enn en måned etter hun startet behandlingen med oljer] var hennes operasjon for å fjerne livmoren hennes avlyst, og de ​​kunne ikke finne noen kreftceller.

Leukemi.
Min brors sønn, som hadde sin andre gjentakelse av leukemi … tok eteriske oljer samt kjemoterapi og tilbakegangen av kreftceller gikk mye raskere enn det legen hadde trodd, og har ikke hatt noen av de ekle bivirkninger.

Hals/strupe.
Moren min’s kjære venn har kjempet mot strupekreft degenerasjon som spredte seg til andre deler av kroppen hans. I oktober i fjor, begynte han å bruke oljer! Virak og naturpreparater. I dag gikk han til MR, og han fikk et sant mirakel.

Bukspyttkjertelen.
En venn hadde kreft i bukspyttkjertelen og fikk 3-4 ukers varsel på igjen å leve. Han gjorde følgende, 3 dråper virak, og en dråpe hver med sitrongress, lavendel, peppermynte, sandeltre og naturpreparater. Han er nå i god helse … Det har vært 8 måneder nå.

Prostata.
Denne morgenen fikk jeg en telefon fra en god venn av oss, som har kjempet med prostatakreft. I de siste 3-4 månedene har han tatt essensielle oljer. I dag ringte han for å si, at i hans avtalte samtale med legen i går, fikk beskjed om at han er helt ok!

Hudkreft.
En av mine far’s venner hadde en Basalcelle utvekster på nesen. Den hadde gått gjennom tykkelsen av hans nesebor og onkologen hans ønsket å fjerne en stor del av neseboret, ned til overleppen og over en finger bredde i kinnet, da han kontaktet meg. Jeg hadde ikke jobbet med oljer og kreft før, men ønsket å hjelpe så mye som mulig. Han fjernet også sukker fra kostholdet sitt, økt vanninntak, og spiste mer ekte mat, for kunne beskjempe dette. Innen et par uker virket det som at såret var lukket, den andre uken stanset væsking av såret helt, og rødhet rundt området begynte å bli lysere. Etter seks uker, så den siden av nesen som var skadet sunnere enn den andre upåvirket siden !! Det var 15 måneder siden, og han har ikke hatt noen tegn på det som kommer tilbake.

Hudkreft.
«Jeg gikk for en rutinemessig synsundersøkelse i februar 2013. Legen fortalte meg at jeg hadde en vekst over øyet mitt, og hadde mistanke om en form for hudkreft! Ett år før det øyet eksamen jeg var på hudlege kontor for å ha noen mistenkelige flekker fjernes fra mitt ansikt, nakke og rygg Etter å ha gått gjennom den invasive erfaring fører meg til å spørre er det en tryggere måte å fjerne dette stedet. (Husk du dette stedet er rett over øyet mitt). jeg gjorde litt av å lese om essensielle oljen bruk for hudkreft, og det virket mindre invasiv enn hudlege pluss jeg trengte ikke å gå glipp av min jobb. Så jeg fikk en flaske med virak og brukte den som anbefalt 3 ganger om dagen og tok 2 dråper på min tunge morgen og kveld. Den første uken var der ingen reell vesentlig endring, bare en kriblende følelse i det området etter påføring lokalt og under tungen. Den andre uken, la jeg merke til at den blir mindre. i den tredje uken begynte stedet å sive litt men det begynte å bli mindre. den fjerde uken er når det syntes å implodere på seg selv og væsket mer, men så fortsatte den å blitt mindre. Den femte uke var det mye, mye mindre og hadde dannet en skorpe. Uke seks falt skårpen av mens jeg vasket ansiktet mitt og var på størrelse med en liten kvise. På 6 uker ble en gigantisk flekk redusert til størrelsen av en kvise. Bare for å anvende og bruk av en eterisk olje – Virak. Jeg ble forbløffet, OVERRASKET & BEGEISTRET !!!! Eteriske oljer jobbet for meg !!! »

Melanoma/Føflekkreft.
Jeg brukte virak morgen og kveld og dekket til med et plaster. I løpet av 3 dager hadde føflekken krympet. Dag 5 blødde det litt og halvparten av «skårven» falt av. Dag 7, borte! Jeg hadde en liten bit av rosa hud, og jeg bekymret meg for at det var et arr. Et par dager senere, helt borte! Min mann hadde en steg 4 med malignt melanom og fjernet denne  i fjor fra ryggen … en annen melanom kom opp på nesen … før vi begynte å bruke eteriske oljer brukte vi stråling på den. Det har siden vokst tilbake … og vi har fått mer lærdom i bruken av eteriske oljer. Han begynte å bruke lavendel, virak og Immortelle olje på føflekkreft.

Egen kommentar fra eier Tore’s blogg;

«Det er uten tvil, at det skjer mye på forskerfronten i dag. Og bra er det, men jeg må innstendig påpeke at skolemedisinen må brukes i den daglige kreftbehandling. Her er det også gjort mye fremskritt. Jeg tar ikke ansvar for helseresultater og historier som er nevnt ovenfor i en utprøving av oljene.»

Reklamer